Op zoek naar een schoonmaakhulp met dienstencheques in Genk?

Een kwalitatieve en betrouwbare schoonmaakhulp vinden in Genk is geen gemakkelijke opgave. Bij dienstenchequebedrijf PoetsCo kan u als particulier terecht voor poetshulp met elektronische of papieren dienstencheques in Genk. Onze poetshulp voorziet u graag in het poetsen van het huis, het (voor)bereiden van maaltijden en wassen en strijken in Genk.

Wat moet u doen voor het aanvragen van een schoonmaakhulp in Genk? Simpel! U hoeft enkel het aanvraagformulier in te vullen dat u kan terugvinden op onze website. Uw aanvraag voor een huishoudhulp komt dan onmiddellijk terecht bij onze verwerkingsdienst en zij zullen u steeds binnen de 3 werkdagen hierover opnieuw contacteren.

Indien u nog vragen heeft omtrent papieren of elektronische dienstencheques of de algemene werking in verband met een hulp in het huishouden in Genk dan kan u gerust een van onze medewerkers contacteren. U kan ons bij dienstenchequebedrijf PoetsCo contacteren via de chat, via het contactformulier, via ons emailadres of zelfs door ons even op te bellen via het nummer dat u kan terugvinden op deze website.

Aarzel dus niet langer en contacteer dienstenchequebedrijf PoetsCo voor hulp met uw zoektocht naar een geschikte schoonmaakhulp in Genk!

Paginabeoordeling
Beoordeling: 4,1/5 gebaseerd op 39 beoordelingen.