Werken als poetshulp in Dormaal?

U wilt werken als poetshulp? U zocht reeds op ‘vacatures poetshulp’ of aanverwanten, maar vond nog niet de ideale werkgever die bij u past in Dormaal? Via het contactformulier van dienstenchequebedrijf PoetsCo dat u terugvindt op deze pagina helpen wij u verder naar het bereiken van uw job als poetshulp in Dormaal en de omringende gemeenten!

Huishouden is uw ‘dada’? U verzorgt het huishouden van A tot Z in uw privé en wenst dit nu op professioneel vlak te doen maar wenst toch graag het uurloon van een poetsvrouw in 2016 te weten? Wij nodigen u graag uit voor een verkennend gesprek op ons hoofdkantoor te Tienen of bij u in de buurt voor verdere inlichtingen zoals het werken met dienstencheques, het loon van een huishoudhulp, en veel meer.

U bent overtuigd om in 2016 in de dienstenchequesector te werken als huishoudhulp in Dormaal? Aarzel dan niet om dienstenchequebedrijf PoetsCo te contacteren en vul het contactformulier in of contacteer ons rechtstreeks via sollicitant@dienstencheque-dienstencheques.be! Een medewerker van dienstenchequebedrijf PoetsCo contacteert u binnen drie werkdagen om uw vrijblijvende sollicitatie als kuisvrouw met u te bespreken en u uit te nodigen op ons hoofdkantoor of elders in uw buurt.

Solliciteer