Werken als poetshulp in Veltem-Beisem?

U wilt werken als poetshulp? U zocht reeds op ‘vacatures poetshulp’ of aanverwanten, maar vond nog niet de ideale werkgever die bij u past in Veltem-Beisem? Via het contactformulier van dienstenchequebedrijf PoetsCo dat u terugvindt op deze pagina helpen wij u verder naar het bereiken van uw job als poetshulp in Veltem-Beisem en de omringende gemeenten!

Huishouden is uw ‘dada’? U verzorgt het huishouden van A tot Z in uw privé en wenst dit nu op professioneel vlak te doen maar wenst toch graag het uurloon van een poetsvrouw in 2016 te weten? Wij nodigen u graag uit voor een verkennend gesprek op ons hoofdkantoor te Tienen of bij u in de buurt voor verdere inlichtingen zoals het werken met dienstencheques, het loon van een huishoudhulp, en veel meer.

U bent overtuigd om in 2016 in de dienstenchequesector te werken als huishoudhulp in Veltem-Beisem? Aarzel dan niet om dienstenchequebedrijf PoetsCo te contacteren en vul het contactformulier in of contacteer ons rechtstreeks via sollicitant@dienstencheque-dienstencheques.be! Een medewerker van dienstenchequebedrijf PoetsCo contacteert u binnen drie werkdagen om uw vrijblijvende sollicitatie als kuisvrouw met u te bespreken en u uit te nodigen op ons hoofdkantoor of elders in uw buurt.

Solliciteer