U wilt werken met dienstencheques als poetshulp in Boortmeerbeek?

U zocht op 'ik zoek werk als poetsvrouw' of een vergelijkbaar zoekwoord in uw zoektocht naar werk als poetshulp in 2016? Zoek dan alvast niet verder want u bent bij PoetsCo aan het juist adres om te werken als poetsvrouw in Boortmeerbeek! Via het contactformulier dat u terugvindt op deze website komt u rechtstreeks in contact met dienstenchequebedrijf PoetsCo, actief in Boortmeerbeek en de omringende gemeenten.

U kan uiteraard ook rechtstreeks contact op nemen via sollicitant@dienstencheque-dienstencheques.be voor een job als poetsvrouw. Wij nodigen u alvast graag uit op ons hoofdkantoor in Tienen voor een verkennend gesprek waar wij u meer uitleg geven over de dienstencheques, het loon van een huishoudhulp,… Kortom alles wat werken als poetshulp in 2016 inhoudt. Wij hebben ook de gewoonte om te werken met lokale gesprekken bij u in de buurt van zodra er meer dan drie sollicitanten zijn: er kan dus ook gewoon bij u “onder de kerktoren” een eerste gesprek plaatsvinden.

U bent een poetshulp en zoekt werk? Aarzel dan zeker niet en vul het contactformulier in dat u terugvindt op deze pagina. Een medewerker van PoetsCo zal u zo spoedig mogelijk contacteren om u uit te nodigen voor een gesprek!

Solliciteer